Fetás-aszalt gyümölcsös spenót saláta
Hozzávalók:
- 10 dkg spenót
- 5 dkg feta sajt (laktózmentes krémfehér sajt)
- 8-10 szem szárított füge
- 8-10 szem aszalt sárgabarack
- olívaolaj
- só, bors
- szeletelt mandula (elhagyható)
Elkészítés:
- A spenótot megmossuk és lecsepegtetjük.
- A szárított fügét és aszalt sárgabarackot feldaraboljuk.
- Egy nagy tálba rakjuk a spenótleveleket, rászórjuk a füge és barackdarabokat, enyhén mandulát szórunk rá.
Elkészítési idő: 15 perc
Nehézségi szint: könnyű
A gluténérzékenység esetén különösen fontos a megfelelő táplálkozás.
Fogyasszon minden nap zöldséget és gyümölcsöt, amelyek rosttartalmukkal jótékonyan hatnak az emésztésre.
- Recept címke: 30 perc alatt feta sajt füge mandula max. 20 perces gluténmentes receptek sárgabarack spenót