Sonkás-sajtos sült alma
Hozzávalók 2 adag sonkás-sajtos sült almához:
- 2 db közepes méretű alma
- 5 dkg cheddar/gouda sajt
- 6 szelet csirkemell sonka
Elkészítés:
- Az almákat megmossuk, meghámozzuk és cikkekre vágjuk.
- A sajtot lereszeljük, a sonkát kisebb darabokra vágjuk.
- A sütőt előmelegítjük 200 °C fokra és előkészítünk egy hőálló sütőtálat.
- Az alma cikkeket egymás mellé fektetjük a sütőtálban, a cikkek közé sonkadarabokat rakunk és a tetejét bőségesen megszórjuk reszelt sajttal.
- Sütőbe toljuk és kb. 20-25 perc alatt készre sütjük.
- Az alma megpuhul, a sajt ráolvad.
- Langyosan a legfinomabb!
Elkészítési idő: 35 perc
Nehézségi szint: kezdő











Gluténmentes dió bundás, Kolos féle túrógombóc
Bizonyára tudjátok már, hogy a tejfehérje mentes diétából legjobban a túró hiányzik. Most elkészítettem túrógombócot,...
Gluténmentes hamis fekete erdő pohárdesszert – sütés nélkül
Kánikula, meleg és forróság a konyhában is. Épp ezért nem is szerettem volna bekapcsolni a...
Gluténmentes cukkinis-répás sonkás tekercs
Interneten többször is szembe jött velem ez a recept. Saját ízlésem szerint alakítottam át és...
Gluténmentes cukkinis tócsni
Az egyik legfinomabb nyári zöldség a cukkini. Könnyen elkészíthető. Most egy percek alatt elkészíthető, tócsnival... 

