Madame Loulou exkluzív gluténmentes lisztkeverékek
Ismét új gluténmentes lisztkeverékek megjelenéséről számolunk be. Az olasz Rue Flambée Italia több prémium kategóriás gluténmentes céllisztjei kaphatóak kizárólagos magyarországi forgalmazó Syrinx D.S. Kft. által üzemeltetett webáruházban: www.allergiamentesen.hu, ahol lisztek mellett számos más gluténmentes alapanyag is kapható, érdemes körülnézni. Mivel a termékek valóban exkluzív megjelenésűek és kiváló minőségűek, karácsonyi ajándékként is kiváló választás lehet.
KAKAÓ ÍZŰ GLUTÉNMENTES SÜTEMÉNY, 400 g
Glutén- és laktózmentes édesipari gluténmentes porkeverék, mely nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat és hidrogénezett zsírt.
GYÖMBÉRES GLUTÉNMENTES KEKSZ, 400 g
Glutén- és laktózmentes édesipari gluténmentes porkeverék, mely nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat, hidrogénezett zsírt és színezéket.
Összetevők: rizsliszt, cukor, kukoricakeményítő, fahéj, emulgeálószer: E475, E433, sűrítőanyag: E412, E466, gyömbér (0,6 %), térfogatnövelő szer: E500ii, savanyúságot szabályozó anyag: E575, só, szegfűszeg, szerecsendió.Nyomokban tartalmazhat tejet, tojást és mogyorót.Elkészítés: melegítsük elő a sütőt 150˚C-ra (légkeveréses) vagy 165˚C-ra. Szórjuk a porkeveréket a tálba és adjuk hozzá a 120 g magolajat vagy a 160 g olvasztott vajat (ha vajat teszünk hozzá, laktóztartalmú lesz a süteményünk). Keverjük kb. 2 percig, amíg a keverék nem válik morzsaszerűvé. Adjuk hozzá az 50 g tojást (kb. 1 darab). és keverjük a tésztát, míg kívánt állagú nem lesz. Nyújtsuk ki a megfelelő vastagságúra és vágjuk ki a formával. Helyezzük vajjal kikent tepsibe és süssük kb. 20-25 percig. |
100g termék átlagos tápértéke:
|
FOCACCIA, 500 g
Gluténmentes, rostban gazdag sütőipari gluténmentes porkeverék, mely nem tartalmaz tartósítószert, pálmaolajat és hidrogénezett zsírt.
Összetevők: kukoricakeményítő, rizskorpa, inulin, sűrítőanyag: E412, E464, glükózszirup, útifű maghéjpor, fölözött tejpor, só, aroma.Nyomokban tartalmazhat tojást és mogyorót.Elkészítés: melegítsük elő a sütőt 180˚C-ra. Adjuk a porkeverékhez az összes hozzávalót (420 ml meleg víz, 30 g friss élesztő, 30 g extra szűz olívaolaj). Keverjük kb. 5-8 percig. Hagyjuk pihenni a tésztát 1 órán át szobahőmérsékleten, míg a duplájára kel. Nyomkodjuk a tésztát egy kikent tepsibe kb. 1 cm vastagságúra. Süssük kb. 25-30 percig. |
100g termék átlagos tápértéke:
|
Mi már ki is kipróbáltuk!
Kapcsolódó receptek:
Gluténmentes panettone egyszerűen
A panettone egy olasz kuglóf specialitás. Leginkább karácsonykor divat, de bármikor el lehet készíteni. Most egy szokatlan formában sült gluténmentes...
Gluténmentes kakaós piskóta – Madame Loulou
Finom gluténmentes süteményre vágyik? Kipróbáltuk a Madame Loulou gluténmentes kakaós piskóta alapport. 60 perc alatt és 2 további hozzávalóval...
Mogyorós gluténmentes sütemény lekvárral – Madame Loulou
Gyorsan kényelmesen készíthetünk mogyorós gluténmentes süteményt a Madame Loulou mogyorós alapkeverék és néhány további hozzávaló segítségével
Karácsonyi csillag – kakaós-mogyorós gluténmentes keksz
Karácsonyra készítsünk csillag alakú gluténmentes kekszet, amit akár ajéndékba is adhatunk, vagy fogadhatjuk vele vendégeinket!
Kapcsolódó bejegyzések:
Akciós gluténmentes termékek listája 2016 december
Akciós gluténmentes termékek listája 2016.12. Gluténmentes lisztek, kekszek, növényi italok. Új gluténmentes webshop. Gluténmentes élelmiszerek akciói egy listában.
Új gluténmentes pizzéria nyílik ma! 20 féle GM pizza!
2016. december 1-én új gluténmentes pizzéria nyílik. Gluténmentes pizza rendelés - 20 féle garantáltan gluténmentes pizza. Külön helység, kemence a...
Megjelent a 4×15 – Négy évszak receptjei ételallergiásoknak
Megjelent a 4x15 – Négy évszak receptjei ételallergiásoknak. A Kiss Monától raktárkészletről lehet dedikált példányokat rendelni, az üzletekben napokon belül...