Manioka – gluténmentes pékség Ráday utca, Budapest

Pékáru másként – Manioka gluténmentes pékség Budapest, IX. kerültet

Cím: 1092 Budapest, Ráday utca 15
Nyitva tartás: hétfő-péntek 07:00 – 18:00
szombat 07:00 – 12:00
Weboldal: manioka.wix.com/manioka
Facebook: https://www.facebook.com/maniokapeksegfacebook-like
Rendelés: +36-30-591-1600

Manioka gluténmentes pékség budapest

Gluténmentes pékség és reggeliző

A pékség 2016. május 2-án nyílt meg Budapesten a Ráday utca 15. szám alatt a IX. kerületben, a Kálvin tértől mindössze pár perc sétára található meg.

Gluténmentes reggeli!

De nem csak frissen sült gluténmentes pékáru vásárlásra van lehetőség, be is lehet ülni egy gyors gluténmentes reggelire, ha valaki gőzölgő kávéval és friss croissannal vagy finom házi humusszal nyitná a reggelt. 9 férőhely mellett terasz is várja az vendégeket.

A Manioka gluténmentes pékség termékei minden egyes darabja glutén-, laktóz- és szójamentes.

A kenyerek alapját a Glutenno gluténmentes lisztkeveréke adja, míg a péksütemények nagy része Nutri Free lisztből készül, melyek bevizsgáltan gluténmentesek.

Az üzletbe sem kerülhet be olyan alapanyag, ami nem laktóz- és szója- és gluténmentes, a pékség zéró toleranciával dolgozik, minden gluténmentes pékárut helyben készítenek elő és sütnek is meg.

A gluténmentes kenyerek és cipókon túl édes és sós GM péksütemények készülnek a Manioka pékségben:Manioka gluténmentes pékség kakaós csiga

  • kakaós csiga
  • „sajtos”- rúd
  • pogácsa
  • túrós batyu
  • „sajtos”
  • sima croissant
  • baguettek

A Manióka különlegessége abban rejlik, hogy ide betérve nem csak a frissensült gluténmentes finomságok illatával beérve, üres kézzel kell távozniuk a “lisztérzékenyeknek”, hanem friss és finom pékáruk közül válogathatnak, mindig találhatnak valami újdonságot maguknak a folyamatosan bővülő termékkínálatnak köszönhetően

A Maniokában garantáltan senki sem fogja magát kívülállónak és betegnek érezni!

A Manioka pékség specialitása:

Manioka gluténmentes croissantA gluténmentes croissant igazi szerelemgyerek.

Hosszas kísérletezgetés után sikerült a valódi, francia érzést visszaadni a leveles tészta alappal, ami igazán egyedinek számít a gluténmentes termékek között.

Folyamatosan folynak kísérletek számtalan új recepttel, és termékkel, megéri tehát figyelemmel kísérni a pékség tevékenységét az újdonságok miatt is!

A Manioka pékségbe reggelire betérőknek a gluténmentes croissant mellé igazi kávékülönlegességet találnak: a Gardelli specialty coffes Cignobianco espresszó keveréke – a Gardelli névjegye is egyben – amely a kávék legmagasabb minőségét képviseli.
Maximalizmus, együttműködés, aprólékosság és precizitás az első lépéstől az utolsóig. Kizárólag különleges besorolású arabica tételeket választanak ki, amelyeket elkülönítve pörkölnek, nagy odaadással és gondosan ügyelve a részletekre. Fontos megjegyezni, hogy a pékségben a kávékat is laktózmentes tejjel vagy növényi itallal elkészítik a vendégek kérésének megfelelően.

Manioka – gluténmentes pékség, Ráday utca, Budapest 9. kerület

cím:
1092 Budapest, Ráday utca 15.