Gluténérzékenység, lisztérzékenység, cöliákia, gabonaallergia.

A gluténintolerancia információs portálja.

Gluténmentes termék akció bejelentése

Gluténmentes termék akció bejelentéseA gluténérzékenység költséges. A gluténmentes étrend betartásához szükséges termékek speciálisak, ezért sajnos drágábbak, nem is mindig, nem is mindenhol lehet megvásárolni őket.

Nem mindegy ezért, hogy mit mikor és hol vásárolhatunk meg olcsóbban, gluténmentes akciók keretében!

Ebben próbálunk segíteni, hogy weboldalunkon hetente megjelenítjük a gluténmentes termékek akcióit.
Sajnos az áruházak, áruházláncok össze-vissza jelenítik meg az akciós ajánlatokat, ezért sokszor előfordul, hogy 1-1 akcióról szerkesztőségünk lecsúszik, ezért gondoltuk azt, hogy talán hasznos lenne egy közösségi akció figyelő létrehozása.

Amennyiben weboldalunkon még meg nem jelent akcióval találkozik, amelyben gluténmentes termékek akciós áron kaphatóak – országos hálózattal rendelkező üzletláncban – , kérjük küldje el nekünk ezt az információt.

Amennyiben a hír közérdeklődésre adhat számot hasonlóan eddigi bejegyzéseinkhez, weboldalunkon megjelenítjük ezeket.

Nem minden bejelentést fogunk publikálni, csak azokat amelyek sokak számára elérhető helyen, megjelenő akciós ajánlatok!
pl. országos bolthálózatok: AUCHAN, CBA, COOP, SPAR és INTERSPAR, ALDI, LIDL, PENNY, METRO, TESCO, REÁL, DM, ROSSMANN stb.  Ahova amúgy is sokan járnak vásárolni. Kitesszük ezen felül azon partnereink akcióit is, amelyek szerepelnek a gluténmentes térképünkön.
Kapacitás hiányában webshopok, és kis üzletek akcióit nem tudjuk megjeleníteni és nem is szeretnék, ha weboldalunk egy akciós hirdetőtáblává alakulna át, ezért a a beérkezett anyagokat hetente maximum 1-2 alkalommal összesítve fogjuk a weboldalunkon elhelyezni a könnyebb követhetőség érdekében.

Kérjük mielőtt bejelentene bármilyen akciót, nézze meg, hogy nem szerepel-e már weboldalunkon gluténmentes termék akció listában!

Gluténmentes termék akció bejelentése:

 • Kérjük adja meg az e-mail címét!
 • Kérjük adja meg, hogy hol kapható az akciós termék! Amennyiben nem a teljes bolthálózatra érvénes az akció, azt a megjegyzésben kérjük jelölni.
 • Az a fantázianév amivel az akciós újság megjelenik. Pl. a hónap sztárja, húsvéti vagy karácsonyi akciós stb.
 • YYYY dot MM dot DD
 • YYYY dot MM dot DD
 • Amennyiben több termék is akciós, a sor végén a + jellel új sort lehet beszúrni! Max. 15 termék jelenthető be egyszerre.
  Termék neveAkciós árEredeti árIdőszak 
 • Ide másolhatja be az akciós oldal linkjét!
 • Csatolja az akciós újság oldalait, amelyen az akciós termékek látszanak. Max 3db fájlt csatolhat, jpg, png vagy pdf formátumot max 1 MB / file fogadunk.
  Dobd a fájlt ide, vagy
  Engedélyezett fájl típusok: jpg, png, pdf., Max. file size: 1 MB, Max. files: 3.
  • Kérjük írja be az feladat eredményét a mezőbe!

  Köszönjük közreműködését!