Kezdőlap / kategória: "sikér"
sikér
![Mi az a sikér? Mire jó a sikér? Kinek nem jó?](https://glutenerzekeny.hu/wp-content/uploads/2016/07/házi-gluténmentes-tésza-gyúrás-230x150.jpg)
Mi az a sikér? Mire jó a sikér? Kinek nem jó?
2021. március 5.Mi az sikér? Miért nem fogyaszthatjuk gluténérzékenység esetén? Hogy válthatjuk ki, helyettesíthetjük a sikért a mindennapokban? Bővebben
![Búzaallergia – nem azonos a cöliákiával](https://glutenerzekeny.hu/wp-content/uploads/2018/05/búzaallergia_lisztérzékenység-230x150.jpg)
Búzaallergia – nem azonos a cöliákiával
2018. május 15.Mi az a pékasztma? Mi a különbség a cöliákia és a búzaallergia között? Mit fogyaszthat az aki búzaallergiás? Mi az amit gluténérzékeny fogyaszthat, de... Bővebben
![Alap lisztek a gluténmentes diétában - mit mire használjunk?](https://glutenerzekeny.hu/wp-content/uploads/2015/07/gluténmentes-lisztek-használata-230x150.jpg)
Alap lisztek a gluténmentes diétában – mit mire használjunk?
2015. július 20.Íme egy újabb hiánypótló cikksorozat, amelyet elsősorban a frissen diagnosztizált cöliákiásoknak javaslunk, de kíváló segítség lehet régebb óta diétázóknak is. Melyik gluténmentes liszt mire... Bővebben
![Mi az a glutén?](https://glutenerzekeny.hu/wp-content/uploads/2014/09/glutén-az-gliadin-és-glutenin-230x150.jpg)
Mi az a glutén?
2014. szeptember 28.A glutén két fehérje, a gliadin és a glutenin keveréke, amely gliadin tartalma a kiváltó oka, a cöliákia – gluténérzékenység betegségnek. Bővebben
![Sikérhelyettesítők - gluténmentes tészta gyúrás rejtelmei](https://glutenerzekeny.hu/wp-content/uploads/2014/06/sikerhelyettesito-glutenmentes-teszta-230x150.jpg)
Sikérhelyettesítők – gluténmentes tészta gyúrás rejtelmei
2014. július 7.A búza sikértartalma megszabja a belőle készített tészta minőségét. A cöliákiásoknak azzal kell megküzdeniük, hogy az egyébként sikért nem tartalmazó, de garantáltan gluténmentes ... Bővebben