Gluténérzékenység, lisztérzékenység, cöliákia, gabonaallergia.

A glutén-intolerancia információs portálja.

Diabetikus laktóz- és gluténmentes bejgli rendelés 2017

Az előző évekhez hasonlóan a nagy múltú Pálmai cukrászda gluténmentes bejgli rendelést vesz fel idén is.

Gluténmentes bejgli rendelés, árak 2017

Tavaly Varga Zsuzsa a Pálmai cukrászda vezetője nagy örömmel számolt be arról, hogy hosszas kísérletezés után végre sikerült tavaly egy olyan diabetikus, laktóz- és gluténmentes bejglit megalkotnia, ami tökéletes.

cukormentes, laktózmentes és gluténmentes bejgli rendelés

cukor-, laktóz- és gluténmentes bejgli rendelés

A bejgli az egyik legnehezebben elkészíthető sütemény.

Nagyon sok múlik a tésztán, illetve a tésztához használt alapanyagoktól. A tölteléket is el kell találni, hogy száraz se legyen , de túl puha, lágy sem, mert akkor tényleg kanállal lehet enni. Aztán jön a tojással történő lekenés, a kelesztés, a pihentetés, a második lekenés és a hűtés, majd a sütés.

Minden egyes mozzanat nagyon fontos, mert bármelyiknél lehet rontani és akkor nem azt a végeredményt kapjuk, amit szerettünk volna.

Ha valaki otthon akar sütni bejglit, ne ijedjen meg attól, ha kireped a tészta oldala és kissé kitüremkedik a töltelék, hiszen ha nem reped meg, azt jelenti, hogy száraz vagy kevés a töltelék a tésztában. Miután kisült a bejgli, még melegen szépen vissza lehet igazítani a helyére a tölteléket.

A gluténszennyezettség kivédése érdekében a mentes bejglikett elkülönítve készítik a gluténtartalmú változatoktól.

– tudtuk meg Zsuzsától.

A Pálmai Cukrászda által készített bejglik csak és kizárólag természetes alapanyagokból készülnek, a diós csak diót, a mákos pedig csak mákot tartalmaz.

Gluténmentes bejgli megrendelés

2017. December 10-ig a Pálmai Cukrászda rendeléseket vesz fel gluténmentes és persze hagyományos bejglikre, amelyet itt most azonnal is leadhat.
A rendelést közvetlenül a cukrászda kapja meg. A rendelés teljesítéséhez 30% előleg utalás szükséges, amely összegnek 2017.12.10-ig a Pálmai Cukrászda számlájára meg kell érkeznie.

A Pálmai Cukrászda kérése:

A bejglirendelés akkor tekinthető véglegesnek, amikor a 30 % előleg beérkezik a megadott számlaszámra.

A közleménybe kérem szíveskedjenek azt a nevet feltüntetni, amelyik néven a megrendelés történt (pl. Kiss Pista bejglirendelés). Tehát ha nem ezen néven futó számláról utalnak, a megjegyzésbe mindenképpen a saját nevük kerüljön amivel a rendelést is leadták, különben nem tudjuk beazonosítani a rendeléssel !!!


Idén a rendeléseket futárszolgálat szállítja ki, ami garancia arra, hogy időben és a futárral előre egyeztetett időpontban kapják meg a gluténmentes bejgli rendelést.

KISZÁLLÍTÁSI NAPOK: (az a nap, amikor átveszi a GLS futártól a csomagot)

  • DEC. 20 SZERDA
  • DEC. 21. CSÜTÖRTÖK
  • DEC. 22. PÉNTEK

Rendelés leadásakor kérem figyeljenek, hogy helyes postázási címet, e-mail címet és telefonszámot adjanak meg.

A beérkezett megrendelésikre minden esetben válaszolunk, ha mégse érkezne 2-3 napon belül válasz, kérem hívjanak minket a 06-1-383-1997 telefonszámon.

Már nem lehet rendelést leadni.

Szállítási díjak

Súly Ár/ csomag

0-2 kg-ig 1015.- Ft + utánvét díj
2-3 kg-ig 1070.- Ft + utánvét díj
3-5 kg-ig 1310.- Ft + utánvét díj
5-10 kg-ig 1490.- Ft + utánvét díj
10-20 kg-ig 1670.- Ft + utánvét díj

Utánvét kezelés díja *

10.000.- Ft-ig 320.- Ft
20.000.- Ft-ig 340.- Ft
30.000.- Ft-ig 410.- Ft

* Természetesen, ha valaki a teljes vételárat átutalja egy összegben, akkor nincsen utánvét kezelés díj – csak a futár díja!

 

 ,