Gluténérzékenység, lisztérzékenység, cöliákia, gabonaallergia.

A glutén-intolerancia információs portálja.

Diabetikus laktóz- és gluténmentes bejgli rendelés 2019

Az előző évekhez hasonlóan a nagy múltú Pálmai cukrászda gluténmentes bejgli rendelést vesz fel idén is.

Gluténmentes bejgli rendelés, árak 2019

Tavaly Varga Zsuzsa a Pálmai cukrászda vezetője nagy örömmel számolt be arról, hogy hosszas kísérletezés után végre sikerült tavaly egy olyan diabetikus, laktóz- és gluténmentes bejglit megalkotnia, ami tökéletes.

cukormentes, laktózmentes és gluténmentes bejgli rendelés

cukor-, laktóz- és gluténmentes bejgli rendelés

A bejgli az egyik legnehezebben elkészíthető sütemény.

Nagyon sok múlik a tésztán, illetve a tésztához használt alapanyagoktól. A tölteléket is el kell találni, hogy száraz se legyen , de túl puha, lágy sem, mert akkor tényleg kanállal lehet enni. Aztán jön a tojással történő lekenés, a kelesztés, a pihentetés, a második lekenés és a hűtés, majd a sütés.

Minden egyes mozzanat nagyon fontos, mert bármelyiknél lehet rontani és akkor nem azt a végeredményt kapjuk, amit szerettünk volna.

Ha valaki otthon akar sütni bejglit, ne ijedjen meg attól, ha kireped a tészta oldala és kissé kitüremkedik a töltelék, hiszen ha nem reped meg, azt jelenti, hogy száraz vagy kevés a töltelék a tésztában. Miután kisült a bejgli, még melegen szépen vissza lehet igazítani a helyére a tölteléket.

A gluténszennyezettség kivédése érdekében a mentes bejglikett elkülönítve készítik a gluténtartalmú változatoktól.

– tudtuk meg Zsuzsától.

A Pálmai Cukrászda által készített bejglik csak és kizárólag természetes alapanyagokból készülnek, a diós csak diót, a mákos pedig csak mákot tartalmaz.

Gluténmentes bejgli megrendelés

2019. December 14-ig a Pálmai Cukrászda rendeléseket vesz fel gluténmentes és persze hagyományos bejglikre, amelyet itt most azonnal is leadhat.
A rendelést közvetlenül a cukrászda kapja meg. A rendelés teljesítéséhez 30% előleg utalás szükséges, amely összegnek 2019.12.16-ig a Pálmai Cukrászda számlájára meg kell érkeznie.

A Pálmai Cukrászda kérése:

A bejglirendelés akkor tekinthető véglegesnek, amikor a 30 % előleg beérkezik a megadott számlaszámra.

A közleménybe kérem szíveskedjenek azt a nevet feltüntetni, amelyik néven a megrendelés történt (pl. Kiss Pista bejglirendelés). Tehát ha nem ezen néven futó számláról utalnak, a megjegyzésbe mindenképpen a saját nevük kerüljön amivel a rendelést is leadták, különben nem tudjuk beazonosítani a rendeléssel !!!


Idén a rendeléseket futárszolgálat szállítja ki, ami garancia arra, hogy időben és a futárral előre egyeztetett időpontban kapják meg a gluténmentes bejgli rendelést. Személyesen a cukrászdában december 23-ig lehet átvenni a rendeléseket.

Rendelés leadásakor kérem figyeljenek, hogy helyes postázási címet, e-mail címet és telefonszámot adjanak meg.

A beérkezett megrendelésikre minden esetben válaszolunk, ha mégse érkezne 2-3 napon belül válasz, kérem hívjanak minket a 06-1-383-1997 telefonszámon.

Már nem lehet rendelést leadni.

futárszolgálat díja:

Háztól-házig fuvardíj bruttó

2 kg-ig 1 265.- ft
3kg-ig 1 335.- ft
5kg-ig 1 600.- ft
10kg-ig 1 803.-ft
15kg-ig 2 020.- ft

utánvét bruttó
20.000 Ft-ig 381
50.000 Ft-ig 445

Amennyiben előleg kerül átutalásra, úgy a futárszolgálat díjához hozzájön az utánvét díja is.

Amennyiben a teljes összeget kívánja egy összegben átutalni, úgy nincs utánvét díj, csak futárdíj.

* Természetesen, ha valaki a teljes vételárat átutalja egy összegben, akkor nincsen utánvét kezelés díj – csak a futár díja!Kapcsolódó bejegyzések:

Gluténmentes akciós lista 2020 február
Gluténmentes akciós lista 2020 február

Filléres gluténmentes termékek máskor? Innen indulhat! FIGYELEM: Ha a filléres gluténmentes termékek listája tartalmazhat olyan terméket, ami nem gluténmentes, kérjük...