Kérdőv – élelmiszer jelölés szerepe táplálékallergiás fogyasztók tájékozott és biztonságos élelmiszerválasztásában
Kedves Olvasóink!
Kiss Ildikó a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán, Táplálkozástudományi Msc. képzése keretein belül készíti diplomamunkáját melynek témája az élelmiszerjelölés szerepének vizsgálata a táplálékallergiás fogyasztók tájékozott és biztonságos élelmiszerválasztásában, a húskészítmények jelölésén keresztül.
Ildikó megkérte szerkesztőségünket, hogy osszuk meg a kérdőívét annak érdekében, hogy minél többen kitöltsék azt.
Mint ahogy eddig is, most is főiskolától igazolását kértük a meghirdetés előtt, amely ITT megtekinthető.
Ennyi bevezető után, kérem amennyiben van néhány perce, töltse ki a kérdőívet Ön is, amely anonim és természeten önkéntes jellegű.
Az együttműködését köszönjük.
Azon kedves főiskolai, egyetemi hallgatók, akik hasonló kéréssel fordulnának hozzánk, kérem, hogy e-mailben tegyék meg és a kéréshez csatolják egyúttal a tanintézményük igazolását. Annak hiányában nem tudunk foglalkozni az ilyen jellegű megkeresésekkel.
2016. február 23.
gluténérzékeny.hu
szerkesztősége
Kapcsolódó bejegyzések:
Mik azok az E-számok? Nem csak gluténintoleranciásoknak!
Sokszor merül fel kérdés, hogy az E-számok közül van-e olyan amit glutén tartalmú adalékot jelöl. Lássuk!