A jó kenyér titka – Meghívó
Szeretném felhívni olvasóink figyelmét egy az Akadémiai Kiadó által a Magyar Tudományos Akadémián megrendeződő eseményre, melynek címe: A búza az emberiség alap-élelmiszere.
Igaz ez a gluténérzékenyekre korlátozottan igaz, hiszen a búza önmagában ugyan tiltott a gluténmentes étrendben, de létezik például gluténmentes búzakeményítő, amit viszont gluténérzékenyként is használhatunk.
| időpont: | 2017. november 7. – kedd – , 19:30 óra |
| helyszín: | MTA Székház, Kisterem 1051 Budapest, Széchenyi István tér 9. |
| program: | Az esemény egy olyan nyilvános pódiumbeszélgetés lesz, ahol szakértők fejtik ki olyan témákban a véleményüket, mint:
|
A rendezvényen a részvétel ingyenes, de a terem korlátozott befogadóképessége miatt regisztrációhoz kötött.
A rendezvény weboldala itt érhető el: http://mta.hu/esemenynaptar/2017-11-07-buza-az-emberiseg-alap-elelmiszere-nyilvanos-podiumbeszelgetes-1635
Kelt:2017.11.05







Gluténmentes dió bundás, Kolos féle túrógombóc
Bizonyára tudjátok már, hogy a tejfehérje mentes diétából legjobban a túró hiányzik. Most elkészítettem túrógombócot,...
Gluténmentes hamis fekete erdő pohárdesszert – sütés nélkül
Kánikula, meleg és forróság a konyhában is. Épp ezért nem is szerettem volna bekapcsolni a...
Gluténmentes cukkinis-répás sonkás tekercs
Interneten többször is szembe jött velem ez a recept. Saját ízlésem szerint alakítottam át és...
Gluténmentes cukkinis tócsni
Az egyik legfinomabb nyári zöldség a cukkini. Könnyen elkészíthető. Most egy percek alatt elkészíthető, tócsnival... 

