Gluténérzékenység, lisztérzékenység, cöliákia, gabonaallergia.

A gluténintolerancia információs portálja.

Rovatok

Szerkesztőségünk munkáját segítik azok a vállalkozó szellemű írói vénával rendelkező cöliákiások, akik saját stílusukban, de természetesen a a gluténérzékeny.hu hagyományait követve korrekt és megbízható hírekkel, érdekességekkel, tesztekkel, receptekkel gazdagítják, színesítik weboldalunkat.

gluténérzékeny rovatok

 • Gluténmentes Íz-Lik – Kohári Éva rovata

  A Gluténmentes Íz-Lik Kohári Éva rovata, ahol gluténmentes konyhájának remekműveit gyűjtjük csokorba. Ebéd, vacsora, tízórai, uzsonna, sütik, torták tippek, trükkök.
  Tovább »

 • Vica letesztelte – Horváth Éva rovata

  22 évesen derült ki rólam, hogy laktóz- és lisztérzékeny vagyok; azaz elég későn és elég sok szenvedés után. A most induló rovatom célja, hogy oly módon segítsem lisztérzékeny társaimat, ahogy eddig egészen kevesen. Kategóriánként lebontva fogom nektek bemutatni azokat a helyeket fővárosunkban, ahová bármikor nyugodt szívvel betérhetünk
  Tovább »

 • Gluténmentes sörök, sörözők

  Lakatos Gábor vagyok, 10 éves korom óta élek gluténmentes étrenden. Egy idő után, miután kezdtem megszeretni a sört, újabb és újabb gluténmentes sörökre, sörözőkre bukkantam, melyeket fel is kerestem. Ezekkel kapcsolatos tapasztalataimat, élménybeszámolóimat szeretném megosztani olvasóimmal. Kellemes időtöltés kívánok!
  Tovább »

 • Gluténmentes gasztronómia – Kis Blanka rovata

  Kis Blanka tanuló vagyok. 14 éve diagnosztizálták nálam a gluténérzékenységet, majd később a laktózérzékenység is. Otthon átvettem az irányítást és én uralom a konyhát. 🙂 A Gluténmentes gasztronómia című blogomat egy éve vezetem, ahová a kipróbált receptjeimet töltöm fel, illetve nagyon sok tapasztalatot, praktikát osztok meg, amit ezen évek alatt elsajátítottam.
  Tovább »