Gluténérzékenyek alapszakácskönyvének bemutatója
Kollár Anita most megjelenő könyvének bemutatója és a Miele Főzőiskola közös estje
Mi az, ami egy gluténérzékenynek a legjobban hiányzik?
A finom, puha belsejű, ropogós héjú kenyér.
Márpedig ez nem elérhetetlen: a megfelelő alapanyagok használatával, és egy kis konyhatechnikai trükközéssel hamar megtanulhatjuk elkészíteni.
Az este folyamán mindannyian sütünk egy ínycsiklandó veknit, és elkészítünk egy könnyű, gluténmentes vacsorát is.
Az elkészült kenyérféléket természetesen mindenki hazaviheti.
Az esemény:
Gluténmentes Kenyérsütés – Kollár Anita és a Miele Főzőiskola közös estje
2013. november 21. 17:00
1022 Budapest, Alsó Törökvész út 2.
Kelt:2013.10.18 / Utolsó módosítás: 2014.02.21