Gluténérzékenység, lisztérzékenység, cöliákia, gabonaallergia.

A gluténintolerancia információs portálja.

Gluténérzékenyek alapszakácskönyvének bemutatója

Kollár Anita most megjelenő könyvének bemutatója és a Miele Főzőiskola közös estje

Kollár Anita - Gluténmentes és finom

Alapszakácskönyv Gluténmentes diétához

Mi az, ami egy gluténérzékenynek a legjobban hiányzik?

A finom, puha belsejű, ropogós héjú kenyér.

Márpedig ez nem elérhetetlen: a megfelelő alapanyagok használatával, és egy kis konyhatechnikai trükközéssel hamar megtanulhatjuk elkészíteni.
Az este folyamán mindannyian sütünk egy ínycsiklandó veknit, és elkészítünk egy könnyű, gluténmentes vacsorát is.

Az elkészült kenyérféléket természetesen mindenki hazaviheti.

Az esemény:

Gluténmentes Kenyérsütés – Kollár Anita és a Miele Főzőiskola közös estje
2013. november 21. 17:00

1022 Budapest, Alsó Törökvész út 2.

 ,