Gluténérzékenység, lisztérzékenység, cöliákia, gabonaallergia.

A gluténintolerancia információs portálja.

A lisztérzékenység világnapja alkalmából 10% kedvezmény a MediLine üzletekben (x)

MediLine Egészségház, gluténmentes termékek

Remek hírünk van a gluténérzékenyek számára!

A Lisztérzékenység világnapja alkalmából a MediLine áruházakban rendkívüli akciókkal várják azokat, akik nem akarnak lemondani a finom ételekről.

Ezer emberből legalább egy lisztérzékeny. A felnőttkorban felfedezett betegek száma napról-napra nő. A betegségben szenvedők számára minden gluténtartalmú élelmiszer fogyasztása tilos. Nem ehetnek búzát, árpát, rozst, zabot és tönkölybúzát tartalmazó termékeket, őrleményeket, valamint malátát és malátakivonatot sem fogyaszthatnak.
Kerülniük kell azokat a gabonaféléket, termékeket is, amelyeket ezek keresztezésével állítanak elő: ilyen a búzakorpa, a búzadara, a búzacsíra, a búzacsíraolaj, a búzakeményítő, a módosított búzakeményítő, a hidrolizált búzafehérje, és a búzafehérje alapú sütőipari térfogatnövelő szerek. De miért kellene lemondaniuk a finom vasárnapi ebédről, a kenyér semmihez sem hasonlítható ízéről, az édességek nyújtotta örömökről? Nem kell lemondani, hiszen:

a MediLine üzletek széles gluténmentes élelmiszer választékkal várják a vásárlókat, ráadásul most 10% kedvezménnyel!

mediline gluténmentes termék akciók - lisztérzékenység világnap alkalmából

A tavalyi sikerre való tekintettel, a Lisztérzékenység világnapja alkalmából, az idei évben is megrendezik a Gluténmentes Napokat a MediLine üzletekben, aminek apropóján mindkét áruházukban rendkívüli akciókkal várják az érdeklődőket:

Minden gluténmentes termékre 10% kedvezmény jár

Mert a lisztérzékenyek is jár a gasztronómiai élvezet…

Weboldlal: www.mediline.hu



Kapcsolódó bejegyzések:

Új növényi alapú ALPRO főzőkrém termékcsalád
Új növényi alapú ALPRO főzőkrém termékcsalád

Új 100%-ban növényi alapú főkőkrém termékcsalád forgalmazását kezdte meg az ALPRO. A termékek gluténmentesek és természetüknél fogva laktózmentesek és tejfehérje...

, ,