Gluténérzékenység, lisztérzékenység, cöliákia, gabonaallergia.

A glutén-intolerancia információs portálja.

Ingyenes gluténmentes liszt termékminta igénylés!

Figyelem!
2017. március 11-én hajnalban tettük ki ezt a hírt a  regisztrációs lehetőségről, és a felajánlott 450 db ingyenes liszt mintára pár óra alatt regisztráltak az érdeklődők.
Akik regisztráltak azok közül azok garantáltan megkapják az ajándék liszt mintát, akik nem próbáltak trükközni azzal, hogy ugyan azon IP címről más e-mail címmel a saját címére kért kettő vagy több mintát. Ezek közül az egy címere IP címről regisztráltaknak 1 csomag lesz kiküldve és helyettük a következő regisztrálónak küldik ki a mintát. Nem gondoltuk, hogy szükség van erre, de mostantól 1 IP címről csak 1x lehet regisztrálni.

Újabb 150 db mintáért lehet(ett) regisztrálni!

Jó hír, hogy 2017. március 18-án szombatig meghosszabbítottuk a regisztrációt, mert az Omegabázis Kft (az ABY lisztek gyártója) további 150 ingyenes lisztet felajánlott az alábbi feltételekkel:

  • A 150 db mintát azok között fogják kisorsolni, akik feliratkoznak a hírlevélre, de már nem jutott nekik az első 450 db-os első adagból
  • A sorsolás 2017. március. 20 lesz. A nyerteseket e-mailben értesítjük.

Osszák meg ezt a hírt barátaikkal, ismerőseikkel is!

Amíg a készlet tart, lehet regisztrációnként 1 db ingyenes gluténmentes 500g-os lisztkeveréket kipróbálásra igényelni . Ne hagyja ki!

aby ingyenes gluténmentes liszt minta igénylés

Tavaly novemberben számoltunk be arról, hogy 3 új gluténmentes lisztkeverék is megjelent. Kifejezetten kenyér, pizza és gluténmentes száraztészta készítésre optimalizált lisztekről van szó.
Ebben a cikkünkben részletesen megismerheti a gyártót és a termékeket is

Az Omegabázis Kft az ABY gluténmentes lisztek gyártója megkeresett bennünket és felajánlott 450 db ingyenes termékmintát amelyet ki is postáznak az igénylők részére, akik az alábbi feltételeknek megfelelnek:

  • Aki szeretne mintát kapni, feliratkozik az ABY gluténmentes termékek hírlevelére.
  • 1 személy 1 db lisztkeveréket kap, az hogy melyik küldik ki azt nem tudjuk előre meghatározni
  • A küldeményeket csak magyarországi címre postázzák
  • Egy címre csak 1 igénylést lehet leadni. Aki többször regisztrál, azt töröljük az adatbázisból.

3 féle gluténmentes liszt minta van

A legtöbb minta a friss tészta lisztkeverékből áll rendelkezésre, de a kenyérlisztből és a pizzából összesen több mint 200 db-al indul a regisztráció

  • ABY Gluténmentes Lisztkeverék – Házi Kenyér minta 500 g: (2017.04.26.)
  • ABY Gluténmentes Lisztkeverék – Pizza Italiano minta 500 g: (2017.04.27.)
  • ABY Gluténmentes Lisztkeverék – Friss tészta minta 500 g: (2017.06.15.)

Regisztráció itt volt:

 

A regisztrációs időszak lezárult

INFÓ: A sikeres regisztráció után átirányítódik egy visszaigázó oldalra és egy e-mailt is fog kapni! Ha az IP cím hibát jelez akkor valószínűleg sikerült a regisztráció, érdemes megvárni az e-mailt.Kapcsolódó bejegyzések:

ABY / Omegabázis gluténmentes terméklista - 2017.03.06
ABY / Omegabázis gluténmentes terméklista – 2017.03.06

Gluténmentes kenyérliszt, pizzaliszt, tésztaliszt, gluténmentes zabpehely, lenmagliszt, mákliszt, tökmagliszt.Az ABY termékek közül nagyon sok gluténmentes!

Új gluténmentes lisztkeverékek - kenyér, pizza, tészta
Új gluténmentes lisztkeverékek – kenyér, pizza, tészta

Ismét új igazoltan gluténmentes lisztekkel bővült a kínálat. 3 új gluténmentes üzemben készülő lisztkeveréket mutatunk be. Kenyér, pizza és tészta...

, ,