Gluténérzékenység, lisztérzékenység, cöliákia, gabonaallergia.

A gluténintolerancia információs portálja.

Diabetikus laktóz- és gluténmentes bejgli rendelés

A tavalyihoz hasonlóan a nagy múltú Pálmai cukrászda gluténmentes bejgli rendelést vesz fel idén is.

Gluténmentes bejgli rendelés, árak 2015

Tavaly Varga Zsuzsa a Pálmai cukrászda vezetője nagy örömmel számolt be arról, hogy hosszas kísérletezés után végre sikerült tavaly egy olyan diabetikus, laktózmentes bejglit megalkotnia, amely még ráadásul gluténmentes is.

cukormentes, laktózmentes és gluténmentes bejgli rendelés

cukor-, laktóz- és gluténmentes bejgli rendelés

A bejgli az egyik legnehezebben elkészíthető sütemény.

Nagyon sok múlik a tésztán, illetve a tésztához használt alapanyagoktól. A tölteléket is el kell találni, hogy száraz se legyen , de túl puha, lágy sem, mert akkor tényleg kanállal lehet enni. Aztán jön a tojással történő lekenés, a kelesztés, a pihentetés, a második lekenés és a hűtés, majd a sütés.

Minden egyes mozzanat nagyon fontos, mert bármelyiknél lehet rontani és akkor nem azt a végeredményt kapjuk, amit szerettünk volna.

Ha valaki otthon akar sütni bejglit, ne ijedjen meg attól, ha kireped a tészta oldala és kissé kitüremkedik a töltelék, hiszen ha nem reped meg, azt jelenti, hogy száraz vagy kevés a töltelék a tésztában. Miután kisült a bejgli, még melegen szépen vissza lehet igazítani a helyére a tölteléket.

A gluténszennyezettség kivédése érdekében a mentes bejglikett elkülönítve készítik a gluténtartalmú változatoktól.

– tudtuk meg Zsuzsától.

A Pálmai Cukrászda által készített bejglik csak és kizárólag természetes alapanyagokból készülnek, a diós csak diót, a mákos pedig csak mákot tartalmaz.

Gluténmentes bejgli megrendelés

2015. December 15-ig a Pálmai Cukrászda rendeléseket vesz fel gluténmentes és persze hagyományos bejglikre, amelyet itt most azonnal is leadhat.
A rendelést közvetlenül a cukrászda kapja meg. A rendelés leadását követően Ön is egy e-mailt fog kapni és a Pálmai Cukrászda weboldalára fogjuk átirányítani!

Már nem lehet rendelést leadni.Kapcsolódó bejegyzések:

Akciós gluténmentes termékek 2015. december
Akciós gluténmentes termékek 2015. december

Frissült az akciós gluténmentes termékek decemberi listája. Akciós gluténmentes termékek. Tesco, Spar, Interspar, CBA, Metro. Gluténmentes szív és csillag. gluténmentes...

Cerbona gluténmentes müzlik
Cerbona gluténmentes müzlik

4 új Cerbona gluténmentes termék jelent meg a piacon. Kétféle gluténmentes müzliszelet, egy poharas müzli és egy gluténmentes párna

Ünnepi és karácsonyi gluténmentes receptek
Ünnepi és karácsonyi gluténmentes receptek

Válogatott karácsonyi gluténmentes receptek. 8 receptet választottunk ki gluténmentes receptgyűjteményünkből, sőt karácsonyig , továbbiakkal fogunk kedveskedni. Vendégség és gluténérzékenység

,