Gluténérzékenység, lisztérzékenység, cöliákia, gabonaallergia.

A gluténintolerancia információs portálja.

Új gluténmentes szakácskönyv – 4×15 – Négy évszak receptjei ételallergiásoknak

2016 októberében megjelenik Kiss Móni ismertebb nevén Mona “mentes” ételeket tartalmazó szakácskönyve találó címmel:

4 x 15 – Négy évszak receptjei ételallergiásoknak

Mona Kiss Móni speciális gaszroblogger

Mona – Kiss Móni

Évek óta segíti blogjával az ételallergiával, gluténérzékenységgel ismerkedőket. Cöliákiás, tejfehérje- és mogyoróallergiás és ráadásul cukorbeteg is, így komoly személyes diétás tapasztalattal rendelkezik, amelyet főző-tanfolyamain szívesen oszt meg másokkal is. Több receptes könyve jelent meg szerzői kiadásban, de most az lesz az első, amellyel már könyvesboltok polcait fürkészve is találkozhatunk. Fogadják legalább akkora szeretettel, mint ahogy Mona készítette el a receptjeit! Előrendelési akció!

Valljuk be, a “mentes” étrendre való átállás nehéz. Különösen igaz ez a gluténmentes diétára, ahol a gluténmentes (sikérmentes) lisztekkel gyakorlatilag újra kell megtanulni a sütés, főzés technikáit.

E könyv szerzőjének sem volt könnyű dolga, aki saját betegsége okán kényszerült rá a váltásra. Évekig tartó, sokszor kudarccal is végződő, költséges tanulási időszak volt, amíg Mona megalkotta az ebben a könyvben található rendkívül ízletes és mutatós recepteket. Neked szerencséd van, könnyű a dolgod, hiszen a 4 x 15 – Négy évszak receptjei ételallergiásoknak könyvben kipróbált és bevált receptekkel találkozhatsz így az átállás nem is lesz olyan nehéz!

Mindegy, hogy egészségügyi okokból vagy amiatt kerülöd a különböző élelmiszer-allergéneket, hogy vitálisabbnak érezd magad, ebben a könyvben megtalálod azt a 60 receptet, amit Mona a legjobbnak ítélt az utóbbi évek terméséből ehhez. A könyvben egyaránt találsz ízletes reggeliket, ebédeket és vacsorákat, illetve egyszerűbb, mindennapi ételeket és kiemelt alkalmakra való ínycsiklandó finomságokat.

Kitűnő ajándékötlet bármilyen alkalomra:

  • születésnapra
  • névnapra
  • csak úgy 🙂
  • És a karácsony is hamar itt lesz!
4 x 15 - Négy évszak receptjei ételallergiásoknak

Megjelenik októberben – előrendelési akció!

A fantasztikus ízek és színek téged is meg fognak győzni arról, hogy a “mentes” élet a közhiedelemmel ellentétben nem a lemondásokról, hanem a nyereségekről szól.

Étkezz jobban, élvezd az életet és élj egészségesebben!

Különleges akciónk keretében, már most előrendelhető a  4 x 15 – Négy évszak receptjei ételallergiásoknak című könyv! Rendeld meg mielőbb a könyvet a 3.300 Ft-os bolti ár helyett mindössze 2.640 Ft-ért – 2016.10.31-g
A szerzőtől megrendelt könyveket megjelenéskor dedikáltan postázza!

 

Megrendelés: A könyv megrendelhető a szerzőtől ITT

 

 Kapcsolódó bejegyzések:

Mindenmentes főzőtanfolyam - reggelitől a vacsoráig, glutén-, tej- és cukormentesen
Mindenmentes főzőtanfolyam – reggelitől a vacsoráig, glutén-, tej- és cukormentesen

Szeretné elsajátítani a mindenmentes sütés főzés praktikáit? Ne csak mentes legyen az étel, hanem egészséges és finom is? Mindenmentes...

Új gluténmentes cukrászda és pékség nyílik - Tündér Tanya
Új gluténmentes cukrászda és pékség nyílik – Tündér Tanya

Új megbízható gluténmentes cukrászda, kávézó nyílik, egy családias hangulatú hely, ahol akár 8-10 fő is kényelmesen le tud ülni.

Új gluténmentes szakácskönyv - Élet az ételallergiával
Új gluténmentes szakácskönyv – Élet az ételallergiával

Megjelent Mona az Élet az ételallergiával bloggerének új szakácskönyve kipróbált gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szénhidrát csökkentett receptekkel. Minta recepttel!

, , , ,