Gluténérzékenység, lisztérzékenység, cöliákia, gabonaallergia.

A gluténintolerancia információs portálja.

Glutenfree sweet-shop tour 5. gluténmentes édességek tesztelése

Horváth Éva – Vica letesztelte rovatunk újabb állomásai:

Sziasztok!

Bocsánat-bocsánat, hogy így eltűntem mostanában, ami a teszteléseket illeti, de rengeteg időmet lefoglalta mostanában az esküvőszervezés.

Édes teher, imádom az egész szervezési folyamatot, de tényleg idő amíg minden szolgáltatót megtalál az ember, megbeszéli velük a teendőket, egyeztetésre kerülnek az elképzelések stb. Épp ezek a megbeszélések szülték meg azonban a legújabb teszteléseket…hiszen valahova meg kell beszélni a találkozókat 🙂

Jöjjön is hát a soron következő, immáron az ötödik Glutenfree sweet-shop tour!

Costa Coffee – gluténmentes sütemény teszt

Az egyik megbeszélésnek az Allee plázában található Costa Coffee szolgáltatta a helyszínt.

Első alkalommal felfedeztem, hogy kaphatóak náluk gluténmentes ételek, kiszúrtam szendvicset és süteményt is a kínálatban, de akkor még nem járt a cikken eszem, így továbbtereltem a gondolataimat és csak egy kávét kértem.

Legközelebbi egyeztetés alkalmával viszont (nem nagy meglepetés) de éhesen érkeztem, így szinte rá voltam kényszerítve a kóstolásra. Az ilyen kávézók nem tartoznak a pénztárcakímélő helyek közé, pláne nem ha süteményről van szó, még inkább ha ez a sütemény gluténmentes.

gluténmentes sütemény teszt Costa

Na de az éhség nagy úr! Kértem hát egy szelet gluténmentes áfonyás sajttortát, ami élményt nem nyújtott túl nagyot, de a célra megfelelt és gondom se származott belőle.

Amire szeretném felhívni a figyelmet,

hogy kaphatóak olyan italok, amelyeket különféle módon, így megeshet, hogy „gluténosan” ízesítenek, érdemes mindig rákérdezni a választottra, nehogy bajunk származzon belőle!

A Glutenfree sweet-shop tour következő állomása egy valódi romantikázós helyKapcsolódó bejegyzések:

Glutenfree sweet-shop tour 6.
Glutenfree sweet-shop tour 6.

Vica fáradhatatlanul teszteli a gluténmentes süteményeket, gluténmentes cukrászdákat. Most is két helyről küldte el az élménybeszámolóját.

Glutenfree sweet-shop tour 4. - gluténmentes sütemények tesztje
Glutenfree sweet-shop tour 4. – gluténmentes sütemények tesztje

Vica fáradhatatlanul teszteli azokat a helyeket, ahol gluténérzékenyek számára is fogyasztható ételeket kínálnak. Most újra gluténmentes sütemények és GM macaronok...

Glutenfree sweet-shop tour 3. - gluténmentes sütemények tesztje
Glutenfree sweet-shop tour 3. – gluténmentes sütemények tesztje

Vica a glutenfree tour rovatunk ötletgazdája és háziasszonya két újabb cukrászdát tesztelt le. A gluténmentes sütemények tesztje ezúttal sikeres volt.:)...

Glutenfree sweet-shop tour 2. - gluténmentes édességek
Glutenfree sweet-shop tour 2. – gluténmentes édességek

Édesszájúak figyelem! Glutenfree sweet-shop tour rovatunkaban Vica 2 újabb kitűnő gluténmentes édesség lelőhelyet talált, olyan helyeket amikkel minden OK volt,...

, , ,