Gluténérzékenység, lisztérzékenység, cöliákia, gabonaallergia.

A gluténintolerancia információs portálja.

ELHATÁROLÓDÓ KÖZLEMÉNY

Weboldalunk dietetikus szakértőjéhez hasonló névvel reklámoznak egy terméket, amellyel kapcsolatban a az alábbi nyilatkozatot teszi Nógrádi Katalin dietetikus:

ELHATÁROLÓDÓ KÖZLEMÉNY

ELHATÁROLÓDÓ KÖZLEMÉNY

“A tudósok áttörő felfedezése felfedezése ECOSLIM címmel a * weboldalon

ecoslim

* A közleményben eredetileg szerepelt a hirdető weboldal címe is, amelyet szándékosan nem linkelünk, ugyanis valószínűleg kétes termék mellett kártékony kódot is terjeszt.

Az oldal közepén látható: „DIETETIKUS SZAKVÉLEMÉNY” leírásától ELHATÁROLÓDOM!

A leírás jobb oldalán található fotón, és a szakvélemény aláírásában szereplő Dr. Nógrádi Katalin dietetikus nem én vagyok.

A weboldalhoz nem adtam a nevem, nem adtam szakvéleményt, nem járultam hozzá semmilyen közléshez. Doktori fokozatom nincs.

Tájékoztatásul felhívom a figyelmet arra, hogy személyemben egyértelműen és kategorikusan elhatárolódom a fent hivatkozott weboldal üzemeltetőitől, továbbá az oldalakon megjelent információktól, valamint a népszerűsíteni kívánt terméktől, megrendelési lehetőségtől!

Magyarországon ezen a néven rajtam kívül nincs hivatalosan bejegyzett dietetikus.

Budapest, 2017. április 29.

Nógrádi Katalin dietetikus

Nógrádi Katalin dietetikus

Nógrádi Katalin dietetikus

Szerkesztői megjegyzések

  1. A cöliákia (gluténérzékenység, lisztérzékenység) ma ismert egyetlen kezelési módja az élethosszig tartó szigorú gluténmentes diéta.
  2. Nincsenek csoda fogyókúrás szerek sem, sőt ezek inkább ártanak mint használnak. Amennyiben súlyproblémákkal küzd, forduljon háziorvosához, dietetikushoz tanácsért, segítségért. Váltson életmódot. Nincs olyan készítmény, amely szedése helyettesítené a kiegyensúlyozott táplálkozást és a napi rendszerez mozgást, a mely az ideális testsúlyához elengedhetetlen.
  3. Mielőtt bármilyen táplálékkiegészítő szedése mellett döntene, győződjön meg annak gluténmentességéről és konzultáljon háziorvosával, dietetikusával!

Csermely Gergely
gluténérzékeny.hu



Kapcsolódó bejegyzések:

Miért ne függesszük fel a gluténmentes diétát?
Miért ne függesszük fel a gluténmentes diétát?

Cöliákiásoknak tilos a gluténtartalmú ételek fogyasztása. A gluténmentes diéta élethosszig tart és soha sem szabad azt felfüggeszteni. Óvakodni kell a...

Mikor kihez fordulhat a beteg? A dietetikus.
Mikor kihez fordulhat a beteg? A dietetikus.

Cikksorozatunk mai fejezetében a dietetikus tevékenységét mutatjuk be.

Mikor kihez fordulhat a beteg? Háziorvos.
Mikor kihez fordulhat a beteg? Háziorvos.

Mégis kihez forduljunk a számunkra igen kellemetlen tünetek megjelenésekor? Háziorvos, gasztroenterológus, dietetikus? Cikksorozatunk első darabja a háziorvos tevékenységét mutatja be....

Gluténintoleranciában is egészségesen! 1.
Gluténintoleranciában is egészségesen! 1.

Bizonyára sokan hallottak már, hogy a betegségek közel 70%-nak a kialakulásáért a táplálkozásunk a felelős. Az egészséges táplálkozás kiemelten fontos...

,