A glutén-, és laktózmentes táplálkozás okai és jellemzői napjainkban a hazai népesség körében
Kedves Olvasóink!
Borsos Emese a győri Széchenyi István Egyetem turizmus-vendéglátás alapszakos hallgatója fordult hozzánk azzal a kéréssel, hogy szakdolgozatához, amelynek a témája A glutén-, és laktózmentes táplálkozás okai és jellemzői napjainkban a hazai népesség körében – segítsünk egy kérdőív kitöltésével.
Az egyetem igazolása ITT megtekinthető.
Ennyi bevezető után, kérem amennyiben van néhány perce, töltse ki a kérdőívet Ön is, amely anonim és természeten önkéntes jellegű.
Az együttműködését köszönjük.
Azon kedves főiskolai, egyetemi hallgatók, akik hasonló kéréssel fordulnának hozzánk, kérem, hogy e-mailben tegyék meg és a kéréshez csatolják egyúttal a tanintézményük igazolását. Annak hiányában nem tudunk foglalkozni az ilyen jellegű megkeresésekkel.
2021.03.01
gluténérzékeny.hu
szerkesztősége
Kapcsolódó bejegyzések:
Gluténmentes akciós lista 2021 április
Gazdaságos gluténmentes termékek máskor? Innen indulhat! FIGYELEM: Ha a gazdaságos gluténmentes termékek listája tartalmazhat olyan terméket, ami nem gluténmentes, kérjük...
DonPepe pizzái nem garantáltan gluténmentesek!
A DonPepe gluténmentes pizzalapokra készített feltétes pizzái NEM gluténmentesek, mert a konyha nem gluténmentes így nagy a kockázata a kersztszennyeződésnek....
Személyi kedvezmény 2021 – hogy érvényesíthető a havi 8400 Forint?
Ön igénybe veszi a gluténérzékenyeknek járó személyi adókedvezményt? NAV tájékoztató. Van BNO kódja és igazolása a betegségrő? Mikor és kinek...
Gluténmentes akciós lista 2021 március
Pénztárca kímélő gluténmentes termékek máskor? Innen indulhat! FIGYELEM: Ha a pénztárca kímélő gluténmentes termékek listája tartalmazhat olyan terméket, ami nem...
Új kovászos gluténmentes kenyér lisztkeverék
Az AnnaPanni gyártója egy új kovászos gluténmentes kenyér lisztkeveréket fejlesztett ki, amelyet új termék rovatunkban szeretnénk bemutatni.