Gluténérzékenység, lisztérzékenység, cöliákia, gabonaallergia.

A gluténintolerancia információs portálja.

Az ízek változnak, a gluténmentesség örök! – 3 éves a Köles gluténmentes étterem

Valószínűleg minden gluténérzékeny hallott már Magyarország első biztonságosan gluténmentes étterméről a Köles Reformkonyháról! Mi is teszteltük már a gluténmentes hamburgerüket Vica letesztelte rovat Glutenfree hamburger tour keretén belül.

Azt viszont kevesen tudják, hogy augusztusban ünnepli fennállásának 3. évfordulóját a KölesKonyha.

Juhász Krisztinának a Köles vezetőjének a születésnap kapcsán remek ötlete támadt!

Gyere ünnepeld velünk a KölesKonyha 3. születésnapját!

Ha születésnapos vagy 2016. augusztus 23-2016 szeptember 23 között a születésnapos Köles meghív egy születésnapi ebédre!
Ez a születésnapi ebéd tartalmaz 1 menüt (1 leves + 1 főétel  és egy süteményt).

Egyetlen feltétele, hogy igazold a születésnapodat.

Ezen kívül 5 szerencsés is nyerhet 1-1 menümeghívást a villámjátékunk keretében! Részletek a cikk végén olvashatóak!

Aki még nem ismeri a Kölest, bemutatja nekik Krisztina:

Az ízek változnak, a gluténmentesség örök!

Köles gluténmentes étteremHárom éve nyitottuk meg éttermünket, a Köles Reform Konyhát az abszolút gluténmentesség jegyében.

Vezérgondolatunk azóta sem változott: a „mentes” étkezés nem kell, hogy lemondás legyen! Célunk, hogy a hozzánk betérő vendégek maximális biztonságban érezhessék magukat, legyen szó étkezésük bármely fogásáról.

E gondolatok nevében álmodtuk meg és alakítottuk ki éttermünket 2013 augusztusában, Budapest belvárosában. A biztonság mellett a tudatosságra és a változatosságra is kiemelt hangsúlyt fektetünk, figyelembe véve a fogyasztók változó igényeit. Az eltelt idő során kínálatunkat további „mentes” ételekkel bővítettük, így a laktózérzékenyeknek, sőt a vegánoknak sem kell sarkon fordulniuk, ha ebédért állnának sorban Kertész utcai éttermünkben. Vagy ha éppen vacsoraidőben keresnének valami kedvükre valót.
A nagy érdeklődésre való tekintettel ugyanis szerdától-péntekig meghosszabbított nyitva tartással várjuk az érdeklődőket hamburgerrel és a napi menü kínálattal.

Csapatunkkal azon dolgozunk, hogy megmutassuk, a gluténérzékenység nem kell, hogy egyet jelentsen az egyhangú étkezéssel. Pultunkban a magyar konyha ismert ételei mellett bátran komponált nemzetközi fogásokat is kipróbálhatnak a hozzánk betérő gluténérzékenyek vagy a kísérletező kedvű mindenevők.

Éttermünkben nem csak ízvilág tekintetében próbálunk mindig valami újjal előrukkolni.

A főtt ételeken kívül tündérvíz, gluténmentes sörök, házi szörpök és cukormentes sütemények is megtalálhatóak palettánkon. Legfrissebb újításunknak köszönhetően pedig már gluténmentes pékáruk is vásárolhatóak nálunk, melyek a Táplálék Allergia Centerből kerülnek a Köles polcaira, ezzel garantálva, hogy még a keresztszennyeződés gyanúja se merülhessen fel az előre csomagolt élelmiszerek esetében sem.

Ha te mégis inkább otthon ebédelnél, ételeidet akár házhoz is rendelheted, amit biciklis futárok visznek el neked, így még a környezetet sem szennyezzük vele.
köles gluténmentes ebéd házhozszállítás

Tudatos és biztonságos gluténmentes étkezés. Ez a Köles.

Villám játék! Nyertesek: Babik Júlia, Anett Kapi, Bujáki Csilla, Marx Niki, Hamza P. Zsani

Köles – gluténmentes étterem:

törlés


Kapcsolódó bejegyzések:

Újdonságok a Köleskonyha gluténmentes étteremben!
Újdonságok a Köleskonyha gluténmentes étteremben!

Több mint 3 éve nyitott meg a Köleskonyha az első 100%-ban gluténmentes étterem. Most már reggelivel és a'la carte étlap...

A nyáron született gyermekek nagyobb eséllyel lesznek gluténérzékenyek?
A nyáron született gyermekek nagyobb eséllyel lesznek gluténérzékenyek?

Egy svéd tanulmány 2 millió gyermekből 6569 cöliákiás születési idejét vizsgálva érdekes következtetésekre jutott cöliákia kialakulásának kockázatával kapcsolatban.

Hogyan étkezzünk fesztiválokon gluténérzékenyként? Mivel érdemes készülni?
Hogyan étkezzünk fesztiválokon gluténérzékenyként? Mivel érdemes készülni?

Nyár a fesztiválok időszaka. Mire érdemes odafigyelnie a fesztivállátogatóknak? Mire figyeljen oda az aki gluténérzékeny? Tanácsok és tippek. Holnap kezdődik...

CÖLITÁNYÉR azaz OKOSTÁNYÉR ®  gluténérzékenyeknek
CÖLITÁNYÉR azaz OKOSTÁNYÉR ® gluténérzékenyeknek

Táplálkozz okosan gluténérzékenyen is! Az MDOSZ legújabb táplálkozási ajánlása az OKOSTÁNYÉR ® irányelvei alapján elkészítettük a gluténmentes változatot

Gluténmentes hamburger túra 4.
Gluténmentes hamburger túra 4.

Vica újabb két gluténmentes hamburger tesztjét osztotta meg velünk. Dallas Étterem és Köles a Reformkonyha lett a 4. glutenfree hamburger...

, , ,