3 új gluténmentes tészta változat a Dialsí-tól
Bizonyára sokan kipróbálták már a Dialsí gluténmentes száraztésztáit, amelyekről korábban már beszámoltunk.
Örömhír a “lisztérzékenyeknek” azaz a gluténérzékenyeknek, hogy újabb háromféle változattal bővült a Dialsí gluténmentes tészta termékcsalád.
Összetevők: | Átlagos tápérték a termékben | 100 g | 80 g |
A Dialsí gluténmentes tésztacsalád nem tartalmaz adalékokat, mindössze két természetes összetevője van:
|
Energiatartalom (kcal/kJ) | 349/1483 | 280/1186 |
Fehérje (g) | 6,4 | 5,1 | |
Szénhidrát (g) | 79,2 | 63,4 | |
amelyből cukrok (g) | 0,3 | 0,2 | |
Zsír (g) | 0,2 | 0,2 | |
amelyből telített zsírsavak (g) | 0,1 | 0,0 | |
rost (g) | 2,5 | 2,0 | |
só (g) | 0,0 | 0,0 |
Kapcsolódó receptek:
Töltött, sült gluténmentes tészta – különleges egytálétel
Egy különleges és gyorsan elkészíthető egytálételt szeretne készíteni? Készítsen töltött sült gluténmentes tésztát! Változatosan használható a tölthető Dialsí gluténmentes tésztája....
Paradicsomos sonkás gluténmentes spagetti
Ki ne szeretné finom tészta ételeket? Gyorsan elkészíthető, kiadós ebéd sonkával, paradicsommal és gluténmentes spagettivel. Megmaradt húsvéti sonka felhasználási tipp....
Villám játék!
Kisorsoltuk a nyerteseket, akinek FB üzenetet küldtünk
Monika Bodzsár, Katalin Hollóné Harmati, Béla Bartha gratulálunk.
Itt jelentkezhetnek a nyereményért: https://glutenerzekeny.hu/…/nyertes-jelentkezes-adatok…/ 2016.07.08-ig.
Az új gluténmentes Dialsí tészták megvásárolhatóak
Diétás, gluténmentes szaküzletekben, webáruházakban!
Kapcsolódó bejegyzések:
Főzzön Dialsí gluténmentes tésztát, ha egy villámgyors ebédre vágyik! (x)
Ismerje meg az új olasz, Dialsí gluténmentes tésztacsaládot! A tészta beépíthető a tojásmentes, szójamentes, tejcukor mentes diétákba is. Gyorsan elkészíthető,...
Dialsì – új olasz gluténmentes tészta termékcsalád jelent meg
Már kaphatóak az olasz Dialsì gluténmentes tésztái. A gluténmentes tészta kizárólag kukoricalisztből és rizslisztből készül, nem tartalmaz tartósítószert és adalékanyagokat....