Lilahagymás camembert-krém paprikacsónakban
A lilahagymát apróra vágjuk, a vajat enyhén megolvasztjuk.
A camembert sajtot kisebb darabokra vágjuk.
Minden alapanyagot – a paprika kivételével – egy tálba öntünk és botmixerrel turmixoljuk.
A kaliforniai paprikát megmossuk, kicsumázzuk és szeletekre vágjuk.
Minden paprika szeletet megkenünk a camembert krémmel és így tálaljuk.
Hozzávalók
1 fej lilahagyma
5 dkg puha vaj
20 dkg camembert sajt
2-3 evőkanál tejszín
só, bors
kaliforniai paprika
Gluténmentes receptünk nem csak ízletes, hanem ízléses tálalva mutatós is.
Gyerekeknek fogpiszkálóval, szalvétával és egy kis kreativitással valódi vitorláshajót varázsolhatunk a paprikacsónakból.
- Recept címke: camembert sajt kaliforniai paprika lila hagyma tejszín vaj