Reteksaláta – 15 perc alatt kész
Hozzávalók:
2 csomag retek
1 nagy fej lila hagyma
20 dkg főtt gluténmentes virsli (elhagyható)
15 dkg csemege uborka
só, bors
3 evőkanál fehérbor ecet
4 evőkanál étolaj
egy kiskanál cukor
Elkészítés:
A retket megmossuk és felszeleteljük, a lila hagymát megpucoljuk, félbevágjuk és felkarikázzuk.
A főtt, kihűlt virslit és a csemege uborkát felszeleteljük.
A fehérbor ecetet elkeverjük az olajjal, a cukorral és sózzuk, borsozzuk.
A retket, a lila hagymát, a virslit és a csemegeuborkát egy nagy tálba tesszük, meglocsoljuk az öntettel és összeforgatjuk.
Elkészítési idő: 15 perc
A zöldségek fontos szerepet töltenek be a rostpótlásban.
- Recept címke: csemege uborka cukor étolaj gluténmentes virsli lila hagyma retek









Gluténmentes dió bundás, Kolos féle túrógombóc
Bizonyára tudjátok már, hogy a tejfehérje mentes diétából legjobban a túró hiányzik. Most elkészítettem túrógombócot,...
Gluténmentes hamis fekete erdő pohárdesszert – sütés nélkül
Kánikula, meleg és forróság a konyhában is. Épp ezért nem is szerettem volna bekapcsolni a...
Gluténmentes cukkinis-répás sonkás tekercs
Interneten többször is szembe jött velem ez a recept. Saját ízlésem szerint alakítottam át és...
Gluténmentes cukkinis tócsni
Az egyik legfinomabb nyári zöldség a cukkini. Könnyen elkészíthető. Most egy percek alatt elkészíthető, tócsnival... 

