szilva
A szilva egy csonthéjas gyümöcs. Lekváron és a hungaricumnak számító szilvapálinka főzésen kívül számos formában felhasznáható. Nyersen gyümölcssalátába javasoljuk, de joghurtunkat is gazdagíthatjuk vele. Készíthetünk belőle szilvásgombócot, vagy mártás húsételekhez, de természetsen
szilvás gluténmentes sütemény receptekből
sincs hiány receptgyűjteményünkben.
A klasszikus: szilvás gombóc – gluténmentesen
2014. augusztus 13.A szilvás gombóc, kicsik és nagyok kedvence, egy igazi klasszikus. Ezúttal gluténmentesen készült, hogy cöliákiásoknak se kelljen lemondani róla! Bővebben
Gluténmentes gombóc aszalt szilvával
2013. november 8.Gluténmentes aszalt szilvás gombóc. Ez a recept volt 2013 február gluténmentes receptje a Német Cöliákia Társaság weboldalán. Bővebben