Sós rágcsa villám recept – 35 perc
- 10 dkg kókuszliszt
- fél teáskanál só
- 1 teáskanál sütőpor (garantáltan gluténmentes!)
- 5 dkg puha vaj
- 2 db tojás
- 0,5 dl tej
- 3 dkg reszelt sajt (gouda)
- 1 teáskanál szárított oregánó
- 4-5 dkg reszelt sajt a tetejére
Elkészítés:
- A hozzávalókat egy tálba mérjük és összegyúrjuk.
- Nedves kézzel kis golyókat formázunk a tésztából és sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük.
- Tenyérrel enyhén kilapítjuk a golyókat, tetejükre reszelt sajtot szórunk és 200 °C fokos sütőben 12-15 percig sütjük.
Elkészítési idő: 30-35 perc
Nehézségi szint: könnyű











Gluténmentes dió bundás, Kolos féle túrógombóc
Bizonyára tudjátok már, hogy a tejfehérje mentes diétából legjobban a túró hiányzik. Most elkészítettem túrógombócot,...
Gluténmentes hamis fekete erdő pohárdesszert – sütés nélkül
Kánikula, meleg és forróság a konyhában is. Épp ezért nem is szerettem volna bekapcsolni a...
Gluténmentes cukkinis-répás sonkás tekercs
Interneten többször is szembe jött velem ez a recept. Saját ízlésem szerint alakítottam át és...
Gluténmentes cukkinis tócsni
Az egyik legfinomabb nyári zöldség a cukkini. Könnyen elkészíthető. Most egy percek alatt elkészíthető, tócsnival... 

