Ismét egy klasszikus: a gesztenyepüré
- 250 g gluténmentes gesztenyemassza
- 2 dl hideg habtejszín
- 2 evőkanál porcukor
ízlés szerint:
- olvasztott gluténmentes étcsokoládé
- magozott meggy (lecsepegtetve)
Elkészítés:
- A kiolvasztott, de még hideg gesztenyemasszát sajtreszelőn lereszeljük/vagy gesztenyenyomón átnyomjuk.
- A habtejszínt a porcukorral felverjük.
- Kisebb poharakba adagoljuk a gesztenyét és rákanalazzuk a porcukros tejszínhabot (de akár több rétegű is lehet)
- Adhatunk hozzá meggyet, vagy meglocsolhatjuk olvasztott étcsokoládéval is.
Elkészítési idő: 15 perc
Nehézségi szint: kezdő
A gesztenyepüré egy klasszikus édességrecept, ráadásul gluténmentes is.
- Recept címke: 30 perc alatt gesztenyemassza gesztenyepüré receptek gluténmentes étcsokoládé habtejszín magozott meggy max. 20 perces gluténmentes receptek poharas desszertek porcukor